Magyarok külföldön


ANGLIA-Premier League:

West Bromwich Albion-Liverpool 3-0
Gera Zoltán kezdőként kapott helyet a hazai csapatban egy hosszú sérülés után, és mondhatjuk ,hogy parádésra sikeredett a visszatérés.A 42. percben egy sarokrúgást követően a kipattanóra helyezkedő Gera elé került a játékszer, amit mellel maga elé tett, és egy pattanás után bebombázta a jobb felső sarokba.Reina ment érte, de tehetetlen volt.A birminghami csapat ezután még szerzett két újabb gólt a második játékrészben, így elég komoly zakóval illeték Brendon Rodgers csapatát.Gera 70 percet volt a pályán, Fortune váltotta.

Championship:

Burnley-Bolton Wanderers 2-0
Bogdán Ádám jól védte a Bolton kapuját a szezon első mérkőzésén, nem rajta múlt ,hogy nem tudtak ponttal távozni a Burnley otthonából.

Leicester City-Peterborough United 2-0
Futács Márkó nem kapott szerepet a hazai csapatban.


Ausztria-Bundesliga:

Rapid Wien-Sturm Graz 3-0
Szabics Imre végig a pályán tartózkodott a vendég grazi gárdában a fővárosi kirándulás alkalmával, de sajnos nem tudott kiemelkedőt nyújtani ezen a találkozón, ahogy társai sem.A vereséggel a hetedik pozícióba csúszott vissza a vendég csapat, A Rapid vezeti a tabellát öt meccs után.

Wacker Innsbruck-Wiener Neustadt 2-3
Sáfár Szabolcs védte az innsbruckiak hálóját az alsóházi rangadón, de így sem tudták otthon tartani a három pontot, hiszen a csereként beálló Friesenbichler háromszor betalált a magyar portásnak.Mindkét csapat három ponttal szerénykedik a két utolsó helyen.


Belgium-Jupiler League:

Anderlecht-Mons Bergen 2-1
Juhász nem kapott lehetőséget a hazai csapatban.

Lierse Sk-RKC Genk 1-1
Köteles László magabiztosan védte a genkiek kapuját az egész mérkőzésen, de sajnos a Lierse két perccel vége előtt kiegyenlített, így nem örülhetett az idegenbeli sikernek, be kellett érnie az egy ponttal.A Genk ugyan veretlen a flamand pontvadászatban, de csak hetedikek, hiszen három döntetlen hoztak össze az első négy meccsen.

Waregem-Kortrijk 2-0
Cvitkovics kisebb sérülés miatt nem játszhatott a vendégeknél.


Hollandia-Eredivisie:

PSV Eindhoven-Roda JC 5-0
Kádár Tamás és Németh Krisztián is végigjátszotta az eindhoveni találkozót a Roda színeiben, de semmit sem tehettek az ellen ,hogy a PSV átgázoljon rajtuk.Két fordulót követően utolsó helyen tanyázik a kerkradei gárda.

ADO Den Haag-RKC Waalwijk 2-2
Horváth Gábor kezdőként kapott helyet a hágai csapatban, de sajnos a 30. percben el kellett hagynia pályát egy sérülést követően.Az ADO két remivel kezdte a szezont.


Lengyelország-Ekstraklasa:

Lech Poznan-Ruch Chorzow 4-0
Fantasztikus debütáláson van túl Lovrencsics Gergő, aki az első bajnoki mérkőzését játszotta a Lech Poznan csapatában ,és rögtön góllal tette le névjegyét, valamint másik kettőt is előkészített.Ez remek kezdet nagy lökést adhat neki az egész szezonra, és a csapat meghatározó játékosává nőheti ki magát.


Németország-DFB Pokal:

SV Falkensee-Finkenkrug-Vfb Stuttgart 0-5
Hajnal Tamás végig aktívan mozgotta a sváb csapatot az idegenbeli kupa mérkőzésen, és nem okozott nekik nagy erőfeszítést ,hogy győzelemmel kezdjék a sorozatot.

SV Rossbach-Mainz 0-4
Szalai Ádám két góllal járult hozzá ,hogy ne okozzon vérfagyasztó izgalmakat a szezon első tétmeccse a Mainz számára ,így könnyedén jutottak a kupa következő fordulójába.

Carl-Zeiss Jena-Leverkusen 0-4
Dvorschák Gábor bemutatkozó jenai meccse nem sikerült valami fényesre, hiszen a Leverkusen simán jutott tovább a második körbe.

FC Nöttingen-Hannover 96 1-6
Huszti Szabolcs miután visszatért a Hannover gárdájához, most játszotta első tétmérkőzését a nem éppen veretes Nöttingen otthonában.Végigjátszotta a 90 percet ,és bíztatóan mozgott a pálya bal oldalán.

Norvégia-Norvég Kupa:

Brann Bergen-Strömgodset 4-3
Kovács kezdőként 76 percet kapott a Strömsgodsetben, amelynek első gólját ő szerezte a 22. percben, Korcsmár pedig végigjátszotta az összecsapást. A találkozó leírásához tartozik még, hogy a 60. percben, 2–1-es vendégelőnynél Abdisalam Ibrahimot kiállította a játékvezető a Strömsgodsetből, ezt követően pedig 4–2-re fordított a Brann, a vendégek erejéből pedig már csak szépítésre futotta.


Oroszország-Premjer League:

Dinamo Moszkva-Terek Grozny 1-2
Dzsudzsák Balázs ugyan megszerezte első gólját a Dinamo csapatában, de ez sem segített abban ,hogy elkerüljék az újabb vereséget ,ami már az ötödik volt az ötödik bajnoki találkozójukon.A gól önbizalmat adhat a magyar fiúnak, aki talán kisegítheti az egyesületet a gödörből.

FK Krasnodar-Rostov 0-0
A hazai oldalon 90 percet volt a pályán Koman Vladimir, aki jól játszott a pálya tengelyében, de nem tudta győzelemre vezetni a Krasnodar gárdáját.Komanék a nyolcadik helyen tanyáznak.

Alanija Vladikavkaz-Kuban Krasnodar 2-1
Priskin Tamás ezúttal is a kezdőcsapatban kapott szerepet az Alanija otthoni találkozóján, de múlt heti gólja után most nem sikerült mattolnia az ellenfél kapusát.Jól játszott a válogatott támadó, a helyzetei is adódtak, és végig a pályán tartózkodott a 90 perc alkalmával.Az Alanija jól kezdte a pontvadászatot, hiszen nyolcadik a tabellán.


Románia-Liga 1:

CFR Cluj 1907-Politechnica Iasi 2-2
Vass Ádám egyre jobb formába lendül a kezdeti nehézségek után ,és immárom a kezdőcsapat tagjaként vágott neki az Iasi elleni meccsnek.Bíztatóan mozgott és voltak jó passzai, valamint remek szerelései, a 48. percben egy sárga lapot is jegyzett a neve mellé.A Cluj harmadik a bajnokságban az első öt meccs után.


Spanyolország-Primera Division:

Real Zaragoza-Real Valladolid 0-1
Az aragóniai csapat vereséggel kezdte a bajnokságot az újonc Valladolid ellen, Pintér Ádám nem kapot szerepet a hazaiaknál.


Svájc-Super League:

Sion -Young Boys 1-0
Vanczák Vilmos együttese egy újabb győzelmet tudhat maga mögött ,ami már az ötödik nekik hat meccs után.Ez azt jelenti ,hogy a tavaly csak osztályozó árán bentmaradó sioni alakulat, jelenleg a tabella éllovasa.A magyar válogatott hátvéd ezúttal is védelem jobb oldalán kapott helyet, és jól oldotta meg a rábízott feladatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mlnb1.blog.hu/api/trackback/id/tr924724320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása