Ebben a rovatban hétről-hétre megtudhatjátok, hogy szerepeltek a magyar játékosok a külföldi bajnokságokban.

Anglia

Premier League

Gera Zoltán: Zoli továbbra is próbálja visszanyerni régi formáját, ám ezalatt a WBA megszerezte első győzelmét és így fellépett a tabella 15. helyére.

Championship

Bogdán Ádám: Sajnos Bogdánék ismét kikaptak így a tabella utolsó helyén szerénykednek. Hiába szerezték meg a vezetést a vendégek, végül a Brighton négy perc alatt három gólt szerezve eldöntötte a találkozót.

Varga József: A magyar játékost a 90. percben cserélték be. A Middlesbrough hazai pályán játszott 3-3-as döntetlent a Bournemouthtal és ezzel a 16. helyet foglalja el a tabellán.

Németország

Bundesliga

Szalai Ádám: Sajnos nem termett sok babér Szalainak a Bayern München elleni mérkőzésen. A vendég bajorok simán, 4-0-ra ütötték ki a Schalkét. Szalai végigjátszotta a találkozót a 14. helyen álló csapatban.

Huszti Szabolcs: Huszti végre letöltötte eltiltását és a kezdőcsapatban kapott helyet az Augsburg ellen. A magyar középpályás nem is tétlenkedett és a találkozó 89. percében kegyetlenül bevarrt egy büntetőt, amivel a Hannover 2-1-re nyert. Husztiék a negyedik helyen állnak a német pontvadászatban.

Bundesliga II

Király Gábor: Természetesen Királlyal a kezdőben lépett pályára az 18560 München, mely az Erzgebirge Auet látta vendégül. A hazaiak simán hozták a találkozót, így három mérkőzés után ismét győzelemnek örülhettek a müncheniek. Királyék a 3-1-es sikerrel a tabella ötödik helyére jöttek fel. 

Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt: Szerencsére mindkét magyar fiú végigjátszotta a mérkőzést, mi több Stieber egy duplával jelezte, hogy a Fürth nem szeretné kiengedni a kezéből az első pozíciót. Korcsmárék három forduló után ismét győzelemnek örülhettek és őrzik vezető helyüket a tabellán.

Hajnal Tamás: Hajnallal a kezdőben kapott méretes pofont az Ingolstadt. Az FSV Frankfurt 4-1-re legyőzte Hajnalékat, akik így a tabella utolsó helyét foglalják el. A magyar középpályás végigjátszotta a találkozót.

Hollandia

Eredivisie

Németh Krisztián/Otigba Kenneth:  A két magyar fiatal egymás ellen léphetett pályára. Németh remek napot fogott ki hiszen gólja mellé két gólpasszt is kiosztott a 3-3-as döntetlennel végződő találkozón. Mindkét játékos végigjátszott a találkozót.

Babos Gábor és Bodor Boldizsár: Bodor végigjátszotta, míg Babos a padról figyelte azt a találkozót, amelyet a NAC magabiztosan nyert 3-0-ra az Alkmaar ellen. Ezzel a sikerrel a Breda már a 12. és megindult felfele a tabellán.

Ausztria

Bundesliga

Gulácsi Péter: A Salzburg némi meglepetésre 2-2-es döntetlent játszott a Wolfsbergert ellen, ám továbbra is őrzi első helyét a tabellán. Gulácsi végigvédte a találkozót.

Szabics Imre: Szabics Imre körül érdekes hírek jelentek meg. Egyszer arról olvashattunk, hogy a klubja nem tart rá igényt, ám nyárig nem szeretné eladni, legutóbb pedig olyan információk láttak napvilágot miszerint a Sturm stábjában kap majd helyet, mivel vissza szeretne vonulni...mindenesetre hamarosan okosabbak leszünk.

Belgium

Jupiler League

Köteles László: Köteles végigvédte a Waasland-Beveren elleni találkozót és nem rajta múlt, hogy csapata nem szerezte meg a győzelmet, gólt nem kapott, igaz csapat sem rúgott. Ezzel a 0-0-val a Genk a hatodik a bajnokságban.

Dánia

Superliga

Vadócz Krisztián: Vadócz a 73. percben lépett pályára az akkor még vezető Odensében, ám a 74. percben egyenlített, majd a 83. percben fordított is a Köbenhavn, így az Odense zsinórban harmadszor szenvedett vereséget és visszacsúszott a tabella 10. helyére.

Lengyelország

Ekstraklasa

Lovrencsics Gergő: Lovrencsics végigjátszotta a Piast Gliwice elleni bajnokit, amit idegenben nyert meg a Lech 2-0-ra. Ezzel a sikerrel Gergőek a hetedik pozícióba léptek előre, ám még ez is messze vana  szezon előtt kitűzött pozícióktól.

Norvégia

Tippeligaen

Kovács Péter: Kovács a 75. percben állt be a Strömsgodsetbe, amely 11-es döntetlent ért el a Brann Bergen ellen. Kovácsék továbbra is a második helyen állnak, két ponttal az éllovas Rosenborg mögött.

Oroszország

Premier League

Dzsudzsák Balázs: Dzsudzsákkal a kezdőben kapott ki a Dinamo a Lokomotiv Moszkvától. A vendégek szinte simán, 3-1-re verték meg a magyar középpályás csapatát. A Dinamo a nyolcadik ezzel a vereséggel. 

Koman Vladimir: Komannal a kezdőben szerzett pontot az Ural a Samara vendégeként. Komanék ezzel a döntetlennel még mindig az osztályozós helyen tanyáznak, hiszen hat ponttal a 13. helyet foglalják el.

Svájc

Super League

Vanczák Vilmos: A Sion a Baselt fogadta, ám az esélyesebb vendégek simán, 3-1-re nyertek Vanczákék ellen. A magyar védő végigjátszotta a találkozót. A Sion a kilencedik a tíz csapatos mezőnyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://mlnb1.blog.hu/api/trackback/id/tr275531035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása